ZAP AGM KÄYNNISTYSAKUT, EFB JA SILVER PREMIUM MALLIT!

AGM-akuissa happo on imeytetty lasikuitumattoihin joka mahdollistaa paremman kylmäkäynnistysvoiman ja rakenne on muita akkutyyppejä parempi tärinänkestoltaan. AGM-teknologian avulla akku voidaan sijoittaa mm. vaikka kyljelleen.

Carbon EFB-akut ovat uusi vaihtoehto AGM-akulle jossa parempi varauksen vastaanottokyky ja syklikestävyys. EFB-akut sopivat autoihin, joissa on Start-Stop-automatiikka sekä mahdollisesti jarrutusenergian talteenotto ja muita polttoainetta säästäviä toimintoja.

Silver Premium-akut ovat tuotelinjan suosituimpia, mikä perustuu hyvää latuun ja edulliseen hintaan.

Energy-akut ovat erikoisakkuja joita suositellaan kun akkua käytetään pidempiä aikoja.
Tätä akkua käytetään virtalähteenä mm. valolaitteissa, navigointi laitteissa, asuntoautoissa ja –vaunuissa, pyörätuoleissa sekä taxeissa.

Truck PROFESSIONAL-akut ovat raskaan kaluston akkuja mm. kuorma-autoihin, traktoreihin ja linja-autoihin, erityisesti ajoneuvoihin jotka ovat raskaasti kuormitettuja. Heavy Duty (HD) ja Super Heavy Duty (SHD) malleissa parannettu tärinän kesto.

ZAP-akkujen takuu on 100Ah asti 2 vuotta ja yli 100Ah akuilla on 1 vuoden takuu.
Kaikki akut ovat valmistettu uudella räjähdyksen estotekniikalla.

Meidän omasta varastosta, omana maahantuontina eurooppalaiset ZAP-akut vapaa-aikaan, henkilöautoihin tai raskaaseen kalustoon.

ZAP-akkuluettelo

ZAP-esite

Apukäynnistyslaitteet

Laadukkaista GYS-apukäynnistimistä saatavilla nyt uudet mallit. Valittavissa 12V tai 24V vaihtoehdot sekä laite, jossa molemmat 12/24V.