Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme. Kerromme myös mihin käyttötarkoituksiin voimme kyseisiä tietoja mahdollisesti käyttää.

Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttö uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

 

1. Rekisterin pitäjä

Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain mukaisesti. 

Hämeen Autosähkö Oy

Hattelmalantie 16 13100 Hämeenlinna

 

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Miia Peltola

Sähköposti: miia.peltola@hasoy.com

Puhelinnumero: 03-622622 tai 044-7475330

 

3. Rekisterin nimi

Hämeen Autosähkö Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Hämeen Autosähkö Oy:n verkkokauppa käyttää asiakasrekisterin tietoja verkkokaupan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä asiakkuuden hoitamiseen liittyvään tiedottamiseen. Tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin, jos asiakas on rekisteröityessään tai sen jälkeen antanut luvan sähköiseen markkinointiviestintään.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Keräämme seuraavia henkilötietoja: Henkilön nimi, kotipaikkakunta, sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. 

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Luovutamme joitakin tietoja kolmansille osapuolille, jos ne ovat välttämättömiä esimerkiksi tilauksen toimittamisen tai maksamisen kannalta.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. 

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Työntekijöiden lisäksi myös verkkopalvelun ylläpitäjillä on pääsy henkilörekisteriin. Verkkopalvelun ylläpitäjien kanssa on tehty tietojenkäsittelysopimus, jossa on määritelty, miten he voivat käsitellä tietoja. 

 

9. Asiakkaan oikeudet

Sinulla on oikeus saada kopio omista henkilötiedoistasi, pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydennystä. Sinulla on myöskin oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, ellei niiden säilytys ole välttämätöntä esimerkiksi kirjanpitolain mukaan.

Sinulla on myös oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojen käsittelyä seuraavien tilanteiden aikana:

  • Oikeutetun edun varmennuksen aikana
  • Virheellisten henkilötietojen korjaamisen ja niiden oikeellisuuden tarkastuksen aikana

Sinulla on myöskin oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä, jos niitä käsitellään mielestäsi väärin. Voit myös pyytää meiltä kopiot henkilötiedoista, joita olemme keränneet. Lähetä tällöin meille postitse allekirjoitettu kirjallinen pyyntö henkilötiedoistasi.

 

10. Tietoturva

Meidän verkkosivustomme on rakennettu tietoturvalliseksi. Käytämme suojattua SSL-yhteyttä, palomuureja ja sivustoon kirjautuminen on salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Sivustolle suoritetaan säännölliset päivitykset, mikä vahvistaa sivuston tietoturvaa. 

 

11. Evästeet

Sivustollamme on evästeitä, jotka keräävät tietoa verkkosivustomme käyttäjistä ja siitä, miten he liikkuvat verkkosivulla.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi, kun käytät verkkosivuamme. Jokaisella myöhemmällä vierailukerralla ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystytään tunnistamaan käyttämäsi laite, muistamaan mieltymykset ja valinnat, parantamaan käyttökokemusta ja mukauttamaan mainoksia.

Sivuston evästeet

Evästeitä voidaan jaotella esimerkiksi niiden keston ja käyttötarkoituksen mukaan. Sivustomme evästeistä osa on väliaikaisia ja osa pysyviä. Väliaikaiset evästeet säilyvät laitteellasi siihen asti, kunnes suljet selaimesi. Pysyvät evästeet säilyvät koneella pidemmän aikaa. Jokaisella pidempiaikaisella evästeellä on oma säilytysaikansa.

Evästeistä osa on ensisijaisia, osa suorituskykyä mittaavia, osa toiminnallisia ja osa kolmannen osapuolen evästeitä.

Kolmansien osapuolten sisältöjen ja palvelujen integrointi

Sivustollamme käytetään kolmannen osapuolen evästeitä sekä markkinoinnin työkaluja. 

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimukset kaikkien kolmansien osapuolien kanssa, joilla on mahdollisuus hyödyntää evästeitä tai henkilökohtaisia tietoja meidän kauttamme.